E frumoasă ca o păpușică și musculoasă ca o culturistă. Fetița care face senzație pe Instagram


O fetiță din Statele Unite a stârnit o mulțime de reacții controversate după ce câteva filmulețe cu ea au ajuns virale. Gimnastă și model la numai 6 ani, micuța Kynlee Heiman are un chip de păpușă, dar un corp de culturistă. 

Tag-uri: #viral #gimnasta

Internauții s-au împărțit în două tabere în ceea ce o privește pe micuța Kynlee: cei care o laudă pentru perseverență și motivație și cei care îi critică părinții ei pentru că o exploatează și  “forțează” să facă antrenamente de o intensitate nefirească pentru un copil de 6 ani.

Fetița cu abdomen cu pătrățele nu avea cum să treacă neobservată pe rețelele de socializare. Aproape 200.000 de oameni o urmăresc pe Instagram.

“Cred că dacă este fericită și în siguranță, atunci nu văd care este problema. Mereu zâmbește și sunt sigură că îi place ce face. Poate când va mai creste, va descoperi o nouă pasiune”, a comentat cineva pe pagina fetiței.

“Nu înțeleg de unde atâtea critici. Este o gimnastă talentată, plină de energie, care pare fericită în toate clipurile postate”.

“Oamenii care zic că nu pare sănătoasă sunt aceiași care dau zahăr copiilor lor… Atâta timp cât își face antrenamentele sub supraveghere, cu siguranță îi va prinde bine în viitor”.

 

Desigur, părerile sunt împărțite și cei cărora nu li se pare normal să arate așa nu sunt puțini.

 “O fetiță de 6 ani nu ar trebui să aibă pătrățele pe abdomen”.

“Fetița asta are niște părinți îngrozitori. Nu se preocupă de sănătatea fiicei lor”.

“Nu e vorba de exploatare din partea părinților. Gimnastele au tendința de a avea astfel de corpuri…”

  • E frumoasă ca o păpușică și musculoasă ca o culturistă. Fetița care face senzație pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies