„Ea poate fi numită un adevărat supermodel al anilor'90”. Nicole Kidman și-a cucerit admiratorii cu noile poze în lenjerie intimă


La 56 de ani, Nicole Kidman are o siluetă de invidiat. Vedeta arată impecabil în lenjerie intimă. Cel mai nou pictorial pentru revista Elle SUA i-a cucerit pe admiratorii actriței.

Tag-uri: #Nicole Kidman

Se pare că Nicole Kidman petrece multe ore la sală, pentru că are un corp bine lucrat, cu mușchi bine definiți. În cele mai noi imagini, care au fost publicate în revista Elle SUA, deținătoarea unui Oscar își etalează abdomenul cu pătrățele. Ea poartă mai multe ținute sexy.

„Ea poate fi numită un adevărat supermodel al anilor'90”; „Ce frumusețe!”; „Wow!”, „Modelul perfect”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

În interviul acordat revistei sus menționate, Kidman vorbește mult despre viața personală.

Adevărata Nicole Kidman, spune ea, este cineva care aprinde prea devreme luminile de Crăciun. Este cel mai mare copil care încă lucrează la tendința ei de a fi pe placul oamenilor. Ea organizează mari explozii de Revelion împreună cu soțul ei, căruia îi place sărbătoarea, și găzduiește în mod regulat petreceri și pentru prietenii fetelor ei. Cu alte cuvinte, comunitatea ei este cea care o face reală.

„Am o viață foarte plină cu oamenii pe care îi iubesc. Eu cresc fete. Sunt o soție, sunt cea mai bună prietenă. Sunt o soră, sunt mătușă. Și acesta este pentru mine sensul vieții.”

Actrița a povestit ce părere au fiicele ei despre unele filme în care joacă. Lui Kidman îi place când se adună toate prietenele fetelor la ei în casă. „Îmi plac adolescentele. Pur și simplu le găsesc rafinate”, spune ea. „Mă minunez de grupa aceasta de vârstă și cu ce au de-a face, dar și de capacitatea lor de a face față la atât de multe lucruri.” Fiica ei Sunday, apropo, este cel puțin parțial responsabilă pentru ca Big Little Lies să obțină un al treilea sezon. „Fiica mea este cea care a vizionat ambele sezoane și a spus: „Bine, nu există nicio îndoială, trebuie să existe o a treia parte”,” spune ea, adăugând râzând că fiica ei chiar dă sugestii despre evoluția personajului Celeste Wright.

Nicole Kidmna locuiește împreună cu soțul Keith Urban și cu cele două fiice ale lor, Sunday și Faith într-un conac de 3,47 milioane de dolari, situat în Nashville, Tennessee.

Kidman și Urban sunt o parte activă a comunității din care fac parte. Ei vizitează spitalele de copii, se duc să cumpere scutece pentru copii, fac donații pentru școli, etc. „Îmi place să fac parte din ceva care nu este legat neapărat de profesia mea. Să fiu un simplu cetățean. Și copiilor mei le place asta, când mă implic... (nr. să ajute comunitatea)”, spune ea.

  • „Ea poate fi numită un adevărat supermodel al anilor 90”. Nicole Kidman și-a cucerit admiratorii cu noile poze în lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies