Selfie rar cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman


Tom Cruise și Nicole Kidman, care au fost căsătoriți timp de 11 ani, în perioada 1990-2001, au doi copii adoptați, pe care i-au ținut mereu departe de lumina reflectoarelor. 


În 1992, actorii au adoptat-o pe Isabella, iar trei ani mai târziu în familia lor a apărut și Connor. Cei doi sunt extrem de discreți, iar aparițiile lor în presă pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. 

Fiica lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise are un cont activ de Instagram, acolo unde postează din creațiile sale, fiind pasionată de pictură și desen. Din când în când, Bella își mai surprinde urmăritorii și cu câte un selfie. 

Zilele trecute, Isabella a postat un selfie alb-negru. Artista apare înfofolită până în gât, iar în jur se vede foarte multă zăpadă. “Aceeași față, noi desene disponibile acum pe site”, a scris Bella, făcând astfel o invitație pe site-ul unde își vinde tablorurile, dar și articole pictate manual.

“Sper că ai o relație bună cu mama ta! Sunteți amândouă niște femei foarte interesante”, “Ce frumoasă ești!”, “Ne bucurăm să te vedem!”, “Așteptăm și o poză cu soare”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți, care au felicitat-o totodată și pentru creațiile ei.

Isabella a împlinit 28 de ani în decembrie și este căsătorită de cinci ani cu Max Parker. 

Nu este apropiată de mama ei, Nicole Kidman

Actrița Nicole Kidman (52 de ani) n-a avut niciodată o relație prea bună cu cei doi copii pe care-i împarte cu Tom Cruise. Într-un interviu recent, ea vorbește despre ce a simțit când copiii ei au ales Biserica și viața alături de tatăl lor, în locul ei.

„A fost alegerea lor să fie scientologi. Menirea noastră ca părinți este să le oferim întotdeauna iubire necondiționată”, a dezvăluit actrița pentru The Sun. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cu Rodica Mandache: „Toată viața am fost invidioasă?”

 

  • Selfie rar cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

related posts

Modifică setările cookies