Nicole Kidman, într-o ipostază provocatoare în camera de hotel. Cum a pozat actrița înainte de premiile Oscar


La 55 de ani, Nicole Kidman se poate mândri cu o siluetă ca trasă prin inel și cu trăsături de puștoaică. Într-o fotofrafie recentă, când celebra actriță se pregătea de banchetul organizat cu prilejul premiilor Oscar, ea apare într-o ipostază provocatoare. Și-a etalat picioarele subțire, parcă sculptate, stând într-un fotoliu, în camera de hotel. 


Cina anuală dinaintea premiilor Oscar s-a impus în ultimii ani drept unul dintre cele mai importante evenimente din jurul galei. Organizat de firma Chanel și romancierul Charles Finch, la eveniment au participat mari vedete de la Hollywood. Kristen Stewart, Nicole Kidman și Marion Cotillard au pozat împreună și se pare că s-au distrat de minune. 

Înainte de banchet, Nicole Kidman a făcut câteva fotografii în camera de hotel. Printre acestea a fost și una în care își etalează picioarele interminabile. Actrița s-a ales cu peste 500.000 de like-uri dintr-un foc. „Picioarele tale sunt probabil cât înălțimea mea. Frumoasă poza!”; „Cea mai frumoasa femeie din lume, te iubesc!”; „Keith Urban este un bărbat norocos”, „Știe cum să-și scoată în evidență atuurile”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Vezi în galeria foto de mai jos cum s-a îmbrăcat Nicole Kidman pentru Gala Premiilor Oscar 2023. Fotografii au surprins și un moment intim, când actrița s-a sărutat pasional cu soțul ei, Keith Urban. 

 

Sursă foto: Instagram/ Nicole Kidman, Getty Images

Vezi și: 

 

  • Nicole Kidman, într-o ipostază provocatoare în camera de hotel. Cum a pozat actrița înainte de premiile Oscar

related posts

Modifică setările cookies