Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu degetul dus la nas: „Am spus doar jumătate de adevăr!”


Elena Udrea este închisă la Penitenciarul Târgșor din iunie 2022, atunci când a fost extrădată din Bulgaria. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. 


În tot acest timp, Elena Udrea a încercat să obțină eliberarea din închisoare, dar judecătorii i-au respins de fiecare dată cererile. 

Recent, Elena Udrea a acordat un interviu din închisoare pentru Realitatea PLUS, acolo unde a vorbit despre soarta României în următorii zece ani, despre cum funcționează statul paralel, dar și despre corupția politică. 

În interviul acordat Ancăi Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, Elena Udrea a făcut mărturisiri și despre gestul controversat, acela de a duce mâna la nas, pe care l-a făcut de mai multe ori, atât în Parlament, dar și la ieșirea din DNA. 

"Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real, gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui. 

A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de "știu totul despre voi". Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei", a explicat Elena Udrea. 

Fotografii: Agerpres/ Elena Udrea Facebook

  • Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu degetul dus la nas: „Am spus doar jumătate de adevăr!”

related posts

Modifică setările cookies