Elena Udrea, mesaj dur din închisoare: „Mai există bărbați adevărați? Nu rujați și cu fuste”


Aflată în închisoare, acolo unde își ispășește pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a avut o reacție dură pe tema Schengen.

Tag-uri: #Elena Udrea

Potrivt celor de la Cancan, fostul ministru s-a întrebat dacă mai există undeva în Uniunea Europeană bărbați adevărați și puternici.

„Pare ca România este foarte susținută de UE, pentru intrarea în Schengen, dar, din păcate, după ce am fost refuzați de Austria și Olanda, Ursula von der Leyn, președinta CE și Roberta Metsola, președinta PE, au venit la București să ne mângâie matern pe frunte după nedreptatea suferită. Sunt sigură că superba Eva Kaili ne susține și ar fi venit si ea să ne consoleze, dacă nu era arestată proaspăt pentru presupusa corupție. Deci, frumoasa și delicata conducere a UE este de partea noastră, pare a fi de bine. Doar că aceste simpatice doamne au fost de partea noastră și înainte de votul negativ pe care l-am primit și se vede că nu a contat. Ca urmare, întreb si eu, ceva bărbați politici puternici să trateze cel puțin de la egal la egal cu Nehammer, Rutte și cu partenerii lor ruși eventual, se găsesc în Europa? Măcar acum că suntem în vremuri de război, poate ar fi cazul să avem o paritate de gen la conducerea UE, adică să mai fie și niște bărbați, dar bărbați adevărați zic, nu rujați și cu fuste. De ce ne-am dat suveranitatea, desființând Constituția prin legile justiției, dacă nu ne-a fost garantată intrarea în Schengen? Să aflăm și noi care este gruparea antinațională condusă de la Bruxelles? Să nu uităm că cedarea suveranității este la fel de gravă pe cât vânzarea pe nimic a petrolului, a gazelor, a lemnului etc”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea din închisoare.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

related posts

Modifică setările cookies