Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Părinții au sărbătorit-o la Disneyland Paris


Elena Udrea este o mămică împlinită și este topită după fetița pe care o are cu partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov. 


Zilele trecute, micuța Eva Maria a împlinit 3 ani, iar părinții i-au făcut o surpriză de neuitat. Fetița și-a serbat ziua de naștere la Disneyland Paris, alături de cele mai îndrăgite personaje de desene animate. 

Elena Udrea a postat câteva imagini din excursia de la Paris și pe contul de Facebook. Fetița i-a avut alături pe părinții ei, dar și pe bunica maternă. Eva Maria a fost îmbrăcată ca o prințesă Disney și a purtat pantofiori adorabili.

Fostul ministru al Turismului a postat pe contul de socializare și un mesaj emoționant pentru fiica ei. „La mulți ani, fețita mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viața mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume!”, a scris Elena.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de cinci ani. Eva Maria a venit pe lume în urmă cu trei ani, în 20 septembrie. Fetița s-a născut în Costa Rica.

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO:

 

  • Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Părinții au sărbătorit-o la Disneyland Paris

related posts

Modifică setările cookies