Elisabeta a II-a sau "Regina culorilor"! De ce purta monarhul ținute în culori îndrăznețe


Britanicii își iau adio zilele acestea de la Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, la vârsta de 96 de ani. 


Cel mai longeviv monarh britanic și al doilea cel mai longeviv din istoria lumii va rămâne în amintirea celor care au admirat-o și iubit-o și ca regina culorilor tari. 

Regina Elisabeta a II-a avea un motto celebru: "Trebuie să fii văzut ca să fii crezut".

Toata viața a fost în atenția publicului și a vrut să se asigure că supușii ei o văd… la propriu. 

Acesta este principalul motiv pentru care regina purta întotdeauna costume în nuanțe îndrăznețe. Regina Marii Britanii era pasionată de modă și adora să-și asorteze paltoanele sau deux-piece-urile cu pălăriile ei inedite. 

"Este destul de mică, așa că uneori este pur și simplu destul de greu de reperat - așa că cei care o îmbracă au decis acum câțiva ani că ar fi de ajutor dacă ar purta haine viu colorate, astfel încât oamenii să o poată repera cu ușurință", declara anul trecut într-un interviu expertul regal Daisy McAndrew.

O privire retrospectivă la fotografiile cu aparițiile reginei atestă afinitatea ei pentru hainele colorate. În calitate de șef de stat, regina a vizitat aproape tot Globul, și de fiecare dată a făcut-o cu stil. 

Vezi imagini cu regina și ținutele ei memorabile în GALERIA FOTO de mai jos 

 

 

 

 

 

 

  • Elisabeta a II-a sau Regina culorilor ! De ce purta monarhul ținute în culori îndrăznețe

related posts

Modifică setările cookies