Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie, deși nu a fost invitat la ceremonia de comemorare a Reginei Elisabeta


Prințul Harry se va întoarce la începutul lunii septembrie în Marea Britanie, chiar în perioada în care se împlinește un an de la moartea reginei. Ducele de Sussex nu a fost invitat la ceremonia de comemorare a Reginei Elisabeta.


Harry urmează să participe la evenimentul anual de caritate WellChild, la care a participat timp de 15 ani, în Londra pe 7 septembrie, înainte să plece în Germania pentru a șasea ediție a competiției Invictus Games.

Meghan Markle nu-și va însoți soțul în călătoria din Marea Britanie, susțin surse pentru PageSix, pe motiv că are angajamente deja planificate cu copiii lor, Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani.

Ducele de Sussex va vizita țara natală fără să își viziteze familia, care va comemora un an de la decesul Reginei Elisabeta a II-a, chiar a doua zi. 

Sursele spun că Prințul Harry nu a primit încă nicio invitație pentru a se alătura familiei la Castelul Balmoral pentru un eveniment intim planificat pentru acea seară.

Tensiunile dintre ducii de Sussex și Casa Regală au apărut de la momentul în care cuplul a părăsit familia regală în ianuarie 2020, ulterior dezvăluind detaliile intime ale relației lor.

Cât timp, Harry va vizita Marea Britanie, ducesa de Sussex va zbura direct în Germania din California pentru ceremonia de deschidere a Invictus Games.

Sursă foto: Getty Images

  • Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie, deși nu a fost invitat la ceremonia de comemorare a Reginei Elisabeta

related posts

Modifică setările cookies