Meghan Markle, o prezență elegantă și discretă la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Ce omagiu i-a adus fostei suverane


Meghan Markle a fost o prezență elegantă și discretă la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, ce au avut loc astăzi, 19 septembrie, la Westminster Abbey.


Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru o ținută de doliu tradițională, complet neagră, la care a adăugat un detaliu discret, dar important ce a servit drept omagiu pentru bunica soțului ei.

Omagiul ales pentru regina Elisabeta a II-a a fost un set de cercei cu perle și diamante pe care fosta suverana i l-a făcut cadou. Aceeași pereche de cercei a fost purtată de Meghan la începutul acestei săptămâni pentru procesiunea funerară de la Westminster Hall.  

Înainte de a sosi la Westminster Abbey, Meghan Markle fost fotografiată într-o mașină alături de soțul ei, printul Harry, în vârstă de 38 de ani, purtând o pălărie neagră mare cu boruri largi. Ea a mers apoi la slujbă alături de soția prințului Edward, contesa de Wessex.

Harry și Meghan, care locuiesc în Montecito, California, au rămas în Marea Britanie de la moartea reginei, ce a avut loc pe 8 septembrie. S-a întâmplat să se afle în țară pentru premiile WellChild când a fost anunțată vestea.

Cuplu nu a fost însoțit la înmormântare de copiii lor Archie, de trei ani, și Lilibet, de 15 luni, despre care se crede că au rămas în California cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

Sursă foto: Getty

Vezi și:


  • Meghan Markle, o prezență elegantă și discretă la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Ce omagiu i-a adus fostei suverane

related posts

Modifică setările cookies