Emily Burghelea, apariție de senzație alături de actorul Simone Susinne din filmul „365 de zile” Cum s-au fotografiat în Milano


Emily Burghelea a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție în online. Vedeta a apărut la brațul unuia dintre cei mai râvniți actori ai momentului.


Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au dat o fugă până la Milano pentru shopping. Cei doi și-au dorit o zi doar pentru ei, departe de copii, astfel au decis să facă o rundă de cumpărături, nu oriunde, ci în Italia.

Acolo, blondina și partenerul ei s-au întâlnit cu un stilist, care s-a ocupat de garderoba lor de toamnă.

În timp ce se plimbau din magazin în magazin, vedeta s-a întâlnit cu cel mai râvnit actor al momentului, Simone Susinne din serialul fenomen „365 de zile”.

Cei doi s-au pozat, chiar sub privirile soțului vedetei, care le-a făcut și poza. Ei bine, în imagine apare și stilistul blondinei noastre.

Cel care a postat imaginea a fost chiar stilistul lui Emily, care a scris și un mesaj în dreptul imaginii cu celebrul actor. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

„@susinnesimone, a insistat să facă poză cu noi. Atât s-a putut”, a scris bărbatul, în spirit de glumă.

Emily Burghelea a avut parte de o duminică plină, vedeta s-a plimbat prin Milano, în căutarea celor mai fresh item-uri pentru această toamnă.

Sursă foto: Instagram

  • Emily Burghelea, apariție de senzație alături de actorul Simone Susinne din filmul „365 de zile” Cum s-au fotografiat în Milano

related posts

Modifică setările cookies