Emily Burghelea, ca o sirenă în vacanța în care și-a luat ambii copii: „Cam sexy pentru Instagram”


Emily Burghelea a ajuns în paradisul din Maldive, unde și-a luat ambii copii cu ea. Creatoarea de conținut online a bifat câteva apariții super sexy pe plajă și a urcat pozele pe rețelele sociale. Soțul ei a reacționat.


Emily Burghelea de la Săriți de pe fix! și-a găsit echilibrul în Maldive, unde se relaxează alături de partenerul ei de viață și cei doi copii ai lor. Sexy influencerița a trecut peste problemele de sănătate ale fiului ei, Damian, care s-a confruntat cu o dermatită atopică sâcâitoare.

Însă, marea și nisipul fin le-au readus tuturor zâmbetul pe buze și o dispoziție de zile mari. În prima zi în Maldive, Emily a sărit în piscină, îmbrăcată, și a bifat câteva apariții super hot, pe care soțul ei nu le-ar fi vrut împărtășite cu toată lumea de pe rețelele sociale.

Cam sexy pentru Instagram”, a comentat Andrei, soțul tinerei influencer, când a văzut ce fotografii a distribuit pe rețeaua socială. Sursa foto: @emilyburghelea

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Emily Burghelea a pozat în lenjerie intimă și la scurt timp după ce a născut a doua oară, spre surprinderea admiratorilor ei.

Partenerul ei de viață este un personaj extrem de discret, care nu apare în public decât cu mască. Andrei este împotriva rețelelor sociale și a „amprentelor” digitale, însă Emily i-a făcut un cont de Instagram – iubitul_lui_emily.

Bărbatul, care are afaceri în domeniul IT, a dezvăluit că una dintre condițiile de bază impuse lui Emily este ca el să apară doar mascat pe rețelele sociale. 

Mai mult, la cununia religioasă, bărbatul a fost nevoit să renunțe la mască, pentru oficierea tainei cununiei. Însă, în acel moment, toate camerele video au fost oprite.

În biserică a trebuit să-mi dau jos tot, dar atunci s-au oprit camerele de luat vederi. Au fost doar șase oameni care m-au văzut, și care, de altfel, mă știau”, a spus acesta conform kfetele.ro.

Emily Burghelea, pe care o veți vedea în curând în emisiunea Săriți de pe fix! de la PRO TV, și partenerul ei au împreună o fetiță, Amedea, și un băiat, Damian.

Fotografii: @emilyburghelea

Vezi și VIDEO: 

  • Emily Burghelea, ca o sirenă în vacanța în care și-a luat ambii copii: „Cam sexy pentru Instagram”

related posts

Modifică setările cookies