Emily Burghelea, experiență de neuitat în Maldive. Vedeta a luat prânzul într-un restaurant subacvatic


Emily Burghelea se află în Maldive, acolo unde este răsfățată ca la carte de soțul ei. Cei doi au luat prânzul într-un restaurant sub apă.


Emily Burghelea a plecat, alături de soțul ei și de cei doi copii, într-o vacanță exclusivistă, acolo unde se bucură de cele mai frumoase peisaje, dar și de locuri inedite. Este bine cunoscut faptul că Andrei îi face toate poftele soție sale, drept urmare, bărbatul nu și-a putut refuza soția, astfel au mers să ia prânzul într-un loc inedit.

Insulele Maldive ascund locuri spectaculoase care nu trebuie ratate. Emily și Andrei au mers să ia prânzul într-un restaurant sub apă.

Micuța Amedea și-a însoțit părinții și pare extrem de entuziasmată de frumusețile locului, în timp ce Damian a rămas cu bunica sa. Emily și-a dorit foarte tare ca mama sa să fie alături de ei în această vacanță, mai ales că se văd foarte rar, căci femeia nu locuiește în România.

Blondina a rămas cu gura căscată de cum a pășit în incinta restaurantului, vederea este extraordinară, nevenindu-i să creadă că pot exista astfel de locuri pe fața pământului.

„Arată genial! Și nu e presiune, cum mă așteptam! E chiar bine, o să mă obișnuiesc ușor, ușor cu ideea”, a scris Emily Burghelea pe story.

Emily este foarte activă  pe Instagram, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei. Plecată în Maldive, tânăra și-a ținut fanii la curent cu tot ce a experimentat în această vacanță.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

  • Emily Burghelea, experiență de neuitat în Maldive. Vedeta a luat prânzul într-un restaurant subacvatic

related posts

Modifică setările cookies