Emily Burghelea, irezistibilă în lenjerie intimă, la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a apărut pe rețelele de socializare


Emily Burghelea a născut în urma cu câteva săptămâni cel de-al doilea copil, însă acest lucru nu i-a afectat prea mult silueta, încât vedeta continuă să arate ca un model de pe podium. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Emily a publicat câteva fotografii pe rețelele sociale în care purta lenjerie intimă, uimindu-i pe fani.


La 24 de ani, Emily Burhgelea se bucură de succes atât pe partea profesională, cât și personală. Întrucât e mama a doi copii, o fetiță pe nume Amedea, și un băiat pe nume Andreas, corpul influenceriței a trecut printr-o serie de schimbări, însă, în ciuda acestui lucru, Emily continuă să arate ca trasă prin inel.

Deși a recunoscut chiar ea că nu s-a mai aranjat de mult, deorece rolul de mama îi ocupă tot timpul, Ziua Îndrăgostiților a fost prilejul perfect pentru ca Emily să-și scoată din dulap hainele sexy, care să-i pună în evidență formele de invidiat. Astfel, aceasta s-a pozat într-un body din dantelă roșu, care emană senzualitate:

"Noroc cu Valentine„s Day ăsta, că mai scot și eu hainele astea frumoase de la naftalină. Uitasem, uitasem cum e să te simți așa sexy. Cum e să îți pui un ruj roșu. Happy Valentine's Day. Ce credeți? Sunt singură acasă. Andrei a plecat cu niște treabă. (…)".

Deși Andrei nu era acasă să o vadă, efortul vedetei nu a rămas nerăsplătit, întrucât, la întoarcerea acasă, partenerul ei i-a adus un buchet de flori imens și ciocolată.

"A venit iubirea mea acasă cu flori și cu ciocolată", a spus Emily pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Emily Burghelea, irezistibilă în lenjerie intimă, la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a apărut pe rețelele de socializare

related posts

Modifică setările cookies