EXCLUSIV: Iulia Albu, după tensiunile cu Lino Golden, protejatul lui Alex Velea: "Eu, Iulia Albu, aleg să trăiesc in ROMANIA MEA"


Conflictul momentului în showbiz este, fără doar și poate, între Iulia Albu și Lino Golden.


Între cei doi s-a instalat serios tensiunea și pare că lucrurile nu au vreo rezolvare. Totul a pornit după ce Iulia a comentat o postare făcută de Lino pe Instagram și a afirmat că acesta ar instiga la ură rasială.

 
 
 

 

Ulterior, Lino Golden a modificat postarea și a dat de înțeles că nu a avut nicio intenție să facă referire la probleme rasiale, ci că a făcut o glumă și a utilizat o expresie cu subînțeles. 
 
Situația a escaladat însă și pentru ca atistul protejat de Alex Velea i-a trimis un mesaj Iuliei în care o numea “bătrână” și lipsită de simțul umorului și o acuza că vrea să profite de numele său pentru publicitate. 

Pentru perfecte.ro, Iulia Albu a dat în exclusivitate o declarație în care a ales să se definească altfel decât prin acest gen de conflicte și a declarat că România în care ea alege să trăiască și pe care o apreciază e una plină de oameni cu adevărat valoroși:

„Eu, Iulia Albu, aleg să trăiesc in ROMANIA MEA. Romania frumoasă, plină de oameni buni Și talentați. Oameni care prin arta și mestesugul lor fac viața celorlalti mai frumoasă. Ca entertainer, este o alegere personala sa promovezi sau nu un anumit tipar social. Acum ceva timp eram intrebata De ce lipsesc subiectele ”grele” (sexism, politica, egalitate in drepturi, discriminare) din discursul influencerilor. Raspunsul meu a fost scurt :”Este foarte simplu. Pentru ca NU VAND. “ 
Dar Nu totul se rezuma la “a vinde”
Da, verdictul meu este unul extrem de urmarit. Discursul meu Nu este unul politic, desi este politically correct. ROMÂNIA MEA merită să lupt pentru ea. Sunt Iulia Albu și am o voce puternică pe care intenționez să o folosesc."

ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ, AI "MARȚEA NEAGRĂ CU IULIA ALBU" LA MĂRUȚĂ:

FOTO: IULIA ALBU INSTAGRAM

  • EXCLUSIV: Iulia Albu, după tensiunile cu Lino Golden, protejatul lui Alex Velea: Eu, Iulia Albu, aleg să trăiesc in ROMANIA MEA

related posts

Modifică setările cookies