Iulia Albu, fotografie rară cu sora sa! Cât de frumoasă este Karin


Puțini știu că Iulia Albu (39 de ani) are o soră mai mică. Tânăra este extrem de discretă și nu are legături cu showbizul autohton.


Frumusețea este trăsătură de familie și asta pentru că sora Iuliei Albu seamănă leit cu stilista. Karin Voichiță (36 de ani) are un chip angelic, păr lung și siluetă trasă ca prin inel. 

Sora Iuliei Albu a absolvit Academia de Studii Economice din București și lucrează ca economist. 

Spre deosebire de Iulia, care este în lumina reflectoarelor de ani de zile, Karin este o fire discretă și nu-și însoțește sora la evenimente.

Recent, Iulia și-a luat prin surprindere urmăritorii după ce a postat o imagine cu sora sa. “Ladies and gentlemen, la cererea publicului Astăzi postez o fotografie rară cu superba mea surioara. ❤️ you sis!”, a scris stilista pe Instagram, lângă fotografia în care apare Karin. 

Internauții i-au făcut nenumărate complimente.  “Wow, superbă!” “Gena a fost darnică cu voi!”, “Chiar că este superbă! Și naturală”, “Ce surori!”, “Frumoasă ca și tine”, “Seamănă Mika cu ea, dar și cu tine”, “Wow, nu știam că ai o surioară!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Iuliei. 

Fotografii: Instagram

  • Iulia Albu, fotografie rară cu sora sa! Cât de frumoasă este Karin

related posts

Modifică setările cookies