Iulia Albu și Adelina Pestrițu, războiul declarațiilor pe Instagram. Ce și-au reproșat vedetele


Iulia Albu și Adelina Pestrițu s-au jignit reciproc după ce o remarcă banală a stilistei a dezvăluit scânteia unui posibil conflict mai vechi. 


Vedetele din România nu suferă să se vorbească despre ele în lipsa lor. Asta știm. Dacă urăsc ceva mai mult decât asta e să fi criticate pentru felul în care arată. Însă, devin de-a dreptul furioase când cineva le acuză că-și modifică fotografiile înainte de a le urca pe rețelele sociale. Așa a fost Adelina Pestrițu după ce Iulia Albu i-a comentat pozele din Maldive, în cadrul rubricii Marțea neagră cu Iulia Albu din emisiunea La Măruță.

Laba piciorului Adelinei este, practic, mai mare decât capul ei”, a spus stilista, apreciind că Adelina a apelat la un program de editare foto înainte de a distribui fotografiile pe Instagram.

Remarca Iuliei Albu a deranjat-o pe Adelina Pestrițu, care a demontat toate acuzațiile în ediția de miercuri a emisiunii La Măruță.

Eu nu trag de picioare. Astea sunt, cu astea defilez. Astea sunt, altceva nu avem, îmi pare rău. Lungi, scurte, astea sunt. Nu trebuie să trag în aplicații de picioare”, a spus Adelina, care a caracterizat-o pe Iulia Albu drept „răutăcioasă”.

Pe lângă asta, cea mai influentă persoană publică din România în 2019 a cotcodăcit în platoul emisiunii, aluzie la faptul că Iulia Albu a făcut o pasiune din a deține găini pe post de animale de companie.

Iulia Albu: „Este o persoană cu un trecut controversat”

Cele două au deschis noi fronturi în războiul declarațiilor, de data aceasta pe Instagram, unde și-au adresat cuvinte grele.

Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut controversat. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la Bac la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălâmbăie. Valoarea ei este... că deocamdată, încă, este”, a scris Iulia Albu într-un insta story, pe Instagram.

Replica Adelinei Pestrițu nu s-a lăsat prea mult așteptată.

„Doamna care plimbă găina prin platourile emisiunilor s-a simțit nițel deranjată de faptul că am îndrăznit să o caracterizez ca fiiind răutăcioasă și totodată de consultanța oferită în mod absolut gratuit vis a vis de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze. Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi detești (...) Iulicuța, mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți. Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții”, a scris, printre altele, Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

Fotografii: PRO TV/@iamiuliaalbu/@adelina.pestritu

Vezi și VIDEO: Cea mai divă dintre dive după ce-a fost în Maldive

  • Iulia Albu și Adelina Pestrițu, războiul declarațiilor pe Instagram. Ce și-au reproșat vedetele

related posts

Modifică setările cookies