Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu s-a transformat într-o domnișoară superbă! Ce poze a postat de la plajă


Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu s-a transformat într-o adevărată domnișoară! 


Mikaela a împlinit 14 ani, iar mama ei e foarte mândră de ea. Iulia Albu a postat mai multe imagini pe contul de socializare, în timp ce era la la plajă, în Bulgaria, iar fiica ei era extrem de fericită aproape de mare.  .

Cum arată Mikaela acum, vezi în Galeria Foto
 
Pozele au fost postate și de Mikaela pe contul ei personal de Instagram și au avut parte de o mulțime de aprecieri. La rândul său, tatăl Mihai Albu este extrem de mândru de fiica lui. Pentru Click, a povestit despre pasiunea adolescentei pentru frumos:
 
Cum arată Mikaela acum, vezi în Galeria Foto
 
„Mikaela desenează destul de mult, în timpul liber, îi place și este foarte atrasă foarte mult de frumos...de tot ce înseamnă artă. Chiar desenul de modă o atrage foarte mult. Are probabil pasiunea aceasta pentru fashion pe care o moștenește de la mine, dar și de la mama sa. Este atrasă de frumos, de estetic. Probabil de multe ori încearcă să o copieze pe mama ei. Pe mine mă întreabă de multe ori lucruri despre stilul vestimentar.

Mergem la shopping destul de des, chiar îi place. Îi place foarte mult să și probeze haine, chiar dacă nu le cumpără. Este foarte atrasă de ținute mai sport, dar îi plac și cele elegante am observat. Le combină cum știe ea mai bine, pentru că este în tendințe, îi plac ținutele mai lejere, mai largi și o prind foarte bine”

FOTO: INSTAGRAM IULIA ALBU 

Vezi și video:

  • Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu s-a transformat într-o domnișoară superbă! Ce poze a postat de la plajă

related posts

Modifică setările cookies