Fanii lui Kate Middleton, revoltați de o fotografie cu ea publicată în ziar. Ce i-a ofensat pe oameni


Fanii Casei Regale Britanice au rămas revoltați când au văzut o fotografie a Prințesei de Wales în care arată mult mai bătrână decât în realitate.


Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a participat la Duminica Comemorării și a fost fotografiată pe balconul Cenotafului de la Whitehall, alături de Camilla, în timp ce îi privea pe Regele Charles și pe Prințul William depunând coroane de flori și amintindu-și de soldațîi căzuți la datorie.

Acest moment a fost imortalizat de camerele fotoreporterilor, iar imaginea a apărut în ziarul Mirror, iscând o serii de reacții negative din partea fanilor familiei regale. Se pare că Prințesă de Wales a fost surprinsă dintr-un unghi în care pare îmbătrânită, cu buzele mult mai mici, asemenea unei femei de 60 de ani, lucru care i-a făcut pe oameni să creadă că fotografia a fost trucată.

Imaginea originală

"Imaginea trucată de pe prima pagină a Prințesei de Wales este misogină și ofensatoare", "Nimănui nu-i pasă daca are întotdeauna imagini măgulitoare, dar să folosești în mod deliberat o fotografie trucată arată că vei intimida și alte femei și că e vorba de o cultură misogină", au fost două dintre comentariile lansate pe Twitter.

În același timp, o alta persoană a scris: "Au fost mult mai multe imagini uimitoare ale frumoasei noastre prințese de Wales care ar fi trebuit să fie pe prima pagină fără photoshoparea flagrantă!".

Vezi fotografia considerată ofensatoare AICI.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Fanii lui Kate Middleton, revoltați de o fotografie cu ea publicată în ziar. Ce i-a ofensat pe oameni

related posts

Modifică setările cookies