Femeia care nu poate trece neobservată când vine la sala de sport. Se aranjează ca pentru parada modei


Mereu machiată strident, în ținute decoltate și cu unghii extrem de lungi. Așa se prezintă la sala de sport modelul fitness Autumn Blair. Tânăra originară din Statele Unite face furori cu aparițiile ei. 


Se antrenează constant pentru concursurile Miss Bikini Fitness și are mereu grijă să arate impecabil când merge la sala de sport. Autumn Blair nu uită să-și aplice gene false, un gloss de buze și să se fardeze înainte de a ieși din casă. Unii internauți se întreabă cum se descurcă blondina cu unghii atât de lungi la sală. 

Autumn Blair câștigă, anual, 1,2 milioane de de dolari din activitatea online și contractele de publicitate pentru diverse branduri de lenjerie sau alte produse. Ea are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și aproape 58.000 pe TikTok. 

Unii internauți consideră că femeia dorește doar să atragă atenția:  „Mă duc la sală pentru 5 minute, ca să fac un videoclip pentru Instagram”; „Hei, uită-te la mine, am tone de machiaj și de bijuterii”; „M-am decis pentru cadoul de Crăciun. Poți să înfășori o fundă în jurul tău și să pui numele meu pe etichetă, te rog!”, „Are tot pachetul”;

Sursă foto: Instagram/ Autumn Blair

Vezi și: Talentul tău ascuns în funcție de data nașterii

  • Femeia care nu poate trece neobservată când vine la sala de sport. Se aranjează ca pentru parada modei

related posts

Modifică setările cookies