Fetița Danei Rogoz, vedetă în devenire pe Instagram. O fotografie cu micuța i-a cucerit pe fanii actriței


Dana Rogoz este topită după fetița ei Lia, pe care o îmbracă mereu ca pe o păpușică. Fiecare imagine cu fetița, distribuită în mediul online, adună sute de comentarii de apreciere din partea fanilor.


Recent, Dana Rogoz (35 de ani) a postat o poză cu Lia Elena, în care apare îmbrăcată într-o rochiță elegantă, ca de prințesă. 

”Avem o papusa in casa care ne fascineaza! Cand rade in hohote, simti dintr-odata ca viata e frumoasa. Spune "mama" si "tata" cu cel mai cristalin glas din lume, de ni se taie genunchii. Pe Vlad il priveste zambind sau razand, stiind ca e deja eroul ei. Merge continuu prin casa, de parca ar avea o cheita intoarsa pe undeva. Unde mai pui ca ii lucesc obrajorii, ca unei papusi de portelan, de iti vine sa ii pupi intruna ”, a scris Dana în dreptul imaginii. 

 

Cu privirea serioasă și cu obrăjorii rumeni, fetița i-a cucerit imediat pe fanii actriței, care i-au lăsat nu mai puțin de 40.000 de like-uri și cele mai frumoase comentarii: ”Copilul asta este ireal.Are un amestec de frumusete cu magie ceva,o lumina speciala. Nu este doar un copil frumos. Emana un iz de poveste”, ”Doamne ce copil! Cum sa fii asa perfecta, cum?”, ”Ce frumoasă e. Ca o păpușică!”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Lia Elena va împlini 1 an pe 20 mai. Recent, Dana Rogoz s-a întors în țară de la filmări. Ea a fost plecată împreună cu Lia în Slovacia, unde s-a filmat pentru un lungmetraj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Sursă foto: Instagram/ danarogoz

Vezi și: 

 

  • Fetița Danei Rogoz, vedetă în devenire pe Instagram. O fotografie cu micuța i-a cucerit pe fanii actriței

related posts

Modifică setările cookies