Fiica Teodora și ginerele Theodor l-au făcut pe Gigi Becali bunic! Cum a reacționat finanțatorul FCSB


Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali i-a adus finanțatorului FCSB cea mai mare bucurie: i-a dăruit o nepoțică. Fetița a venit pe lume pe 14 iunie, e perfect sănătoasă, iar Gigi Becali o consideră o minune. 


La România TV, Gigi Becali a avut chiar o reacție extrem de emoționantă:
 
“Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”

Teodora Becali are 25 de ani, e extrem de discrete cu aparițiile media, spre deosebire de tatăl sau și pare deja decisă să se dedice familiei, la fel cum face și mama ei. În toamna anului trecut s-a căsătorit cu Theodor Mihai Mincu, de care Becali este extrem de mulțumit. 
 
 
 
Potrivit Click, Gigi Becali chiar declara după nuntă:
 
„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. (..) Am încredere că (Teodora n.r)  va face numai bine”.

FOTO: AGERPRES

  • Fiica Teodora și ginerele Theodor l-au făcut pe Gigi Becali bunic! Cum a reacționat finanțatorul FCSB

related posts

Modifică setările cookies