Fotografie rară cu Heidi Klum din tinerețe! Cum arăta topmodelul la 19 ani


Heidi Klum este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și are o carieră impresionantă în modelling. Topmodelul arată impecabil la 47 de ani și uimește audiența la fiecare apariție


De data aceasta și-a uimit fanii care o urmăresc pe contul de socializare cu o poză din arhiva personală. Heidi a postat o fotografie cu ea de pe vremea când avea 19 ani și era la începutul carierei.

Topmodelul care a defilat pe marile podiumuri de modă și a pozat pentru cele mai prestigioase reviste din domeniu arată total diferit în adolescență. Heidi era bineînțeles o frumusețe, însă nici vorbă de cosițele blonde care au consacrat-o. 


 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Modelul german avea părul închis la culoare și sprâncene groase. Look-ul ei ne duce cu gândul la Brooke Shields în tinerețe. “A trecut ceva…”, a scris Heidi în dreptul imaginii postate pe Instagram. 

Heidi s-a lansat în modă la 19 ani

Heidi Klum și-a început cariera în 1992, pe când avea doar 19 ani. În acel an a câștigat competiția Model 92 și un contract în modelling, în valoare de 300.000 de dolari. La acest concurs câștigat de Heidi au participat 25.000 de candidate.

Au urmat apariții în Elle, Vogue și contracte cu Escada și Vera Wang. Heidi a apărut și seriale precum Spin City, Sex and the City sau CSI: Miami. A făcut furori ani la rând pe podiumul de la Victoria’s Secret și a pozat sexy pentru Sports Illustrated. Heidi se poate lăuda și cu o carieră în televiziune. A lucrat la show-ul Project Runway, iar acum este jurat la America’s Got Talent. 

Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz

Heidi este îndrăgostită până peste cap de muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fetiță din relația cu Flavio Briatore și trei copii din căsnicia cu Seal.


 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Leni Klum, fiica lui Heidi cu afaceristul Flavio Briatore, are toate șansele să ajungă un topmodel de succes. Leni a moștenit trăsăturile fizice ale frumoasei sale mame, dar și trupul de gazelă. Cele două au apărut recent pe coperta Vogue Germania.

Fotografii: Getty Images/ Instagram Heidiklum

Vezi și VIDEO: 

 


  • Fotografie rară cu Heidi Klum din tinerețe! Cum arăta topmodelul la 19 ani

related posts

Modifică setările cookies