Gânduri sinucigașe, droguri puternice și lipsă de respect față de femei. Justin Bieber, mărturisiri despre viața lui


Justin Bieber a transmis fanilor, prin intermediul contului său de Instagram, un mesaj dramatic în care vorbește despre problemele cu care se confruntă de când a devenit celebru.


Canadianul, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre cum faima l-a adus la capătul puterilor și l-a lăsat o persoană goală pe dinăuntru.

“Este greu să te trezești dimineața binedispus, când viața, trecutul, jobul, resposabilitățile, emoțiile, familia, banii, relația te-au adus la capătul puterilor. Uneori te gândești că nici măcar nu mai vrei să trăiești ”, a scris acesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nu este prima dată când Justin Bieber vorbește despre lupta lui cu depresia și despre cât de greu a fost să intre în lumea celebrităților la o vârstă fragedă. În anul 2015, artistul a transmis un mesaj fanilor prin intermediul publicației NME: “Tot ce îmi doresc este ca oamenii să înțeleagă că sunt om. În fiecare zi mă lupt și doar aștept să se termine.”

De data aceasta, însă, Bieber a vorbit detaliat despre problemele cu care s-a confruntat și încă se confruntă. Acesta a spus că încă nu reușește să facă față faimei și a vorbit despre nenumăratele greșeli pe care le-a făcut de-a lungul vieții.

“Până la vârsta de 20 de ani, am făcut toate greșelile pe care vi le puteți imagina și am ajuns din una dintre cele mai iubite persoane din lume, la cea mai ridiculizată, judecată și urâtă persoană din lume. Am luat droguri tari la vârsta de 19 ani, am dat-o în bară cu toate relațiile pe care le-am avut, am devenit nervos și nu mai respectam femeile. Am devenit distant față de toate persoanele care mă iubeau și mă ascundeam în spatele persoanei care devenisem”, a mărturisit acesta.

La final, Bieber a vorbit despre cum i-a schimbat viața căsnicia și cum Dumnezeu l-a binecuvîntat cu persoane care îl iubesc pentru ceea ce este.

“Acum trec prin cea mai bună perioadă din viața mea, CĂSĂTORIA, care este o nouă responsabilitate. Înveți să fii răbdător, să ai încredere, să te dedici, să fii bun, înveți ce este umilința și toate aceste lucruri te fac să fii un om bun”

Vezi și: Justin Bieber și Hailey Baldwin setează o data pentru a doua lor nuntă

  • Gânduri sinucigașe, droguri puternice și lipsă de respect față de femei. Justin Bieber, mărturisiri despre viața lui

related posts

Modifică setările cookies