De ceva timp, se tot zvonea că Hailey și Justin Bieber sunt în pragul divorțului, dar lucrurile se pare că merg între ei chiar mult mai bine decât s-a crezut. În tot acest timp, și-au dus relația la un nou nivel și se pregătesc să devină părinți.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până când Hailey va naște, ea și soțul ei au ales, deja, numele copilului și sunt convinși că este numele „perfect” pentru bebeluș. Cu toate acestea, nu l-au făcut public, preferând să fie, în continuare, atenți din acest punct de vedere, luând în calcul comentariile negative cu care Hailey se confruntă în mod constant.

Conform presei de peste ocean, Justin Bieber este „extrem de încântat” de venirea pe lume a copilului și așteaptă cu nerăbdare să îl cunoască. Momentan, cei doi nu au anunțat sexul bebelușului, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle ce vor avea ce doi soți.

„Vor fi niște părinți grozavi, iar Justin va fi foarte implicat. Acesta va fi următorul proiect important pentru el. Este atât de încântat să își crească bebelușul”, au spus surse apropiate celor doi.

„S-au simțit foarte protectivi față de copil, încă din momentul în care au aflat. Au dat vestea devreme prietenilor apropiați și familiilor și a fost foarte important pentru ei să păstreze tăcerea și să se bucure cât mai mult timp, înainte de a face publică informația”, au mai spus sursele.  

Conform TMZ, Hailey Bieber se apropie de al treilea trimestru de sarcină, fiind, deja, în a șasea lună de sarcină. Printre vedetele care i-au felicitat pentru noul capitol din viața ei, s-au numărat Kim Kardashian, Kylie și Kendall Jenner, dar și Chrissy Teigen.

 

Sursa foto: Profimedia Images, Instagram