Hainele devin neîncăpătoare pentru Rihanna! Cum arată vedeta cu câteva zile înainte de naștere


În mai 2022, Rihanna aducea pe lume primul ei copil, un băiețel adorabil pe nume RZA. Deși nu a dezvăluit când e data nașterii celui de-al doilea, după dimensiunea burticii artista e la câteva zile distanță.


Paparazzii sunt pe urmele ei zi de zi și au reușit să o surprindă pe străzile din Beverly Hills. Fiind pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină, hainele vedetei au devenit neîncăpătoare. Rihanna a fost fotografiată într-o pereche de jeanși ultra largi, cu nasturii descheiați, și un tricou mulat, scurt, care i-a lăsat burtica la vedere. 

În imaginile surprinse de paparazzi vedeta pare că se mișcă cu dificultate din cauza noilor dimensiuni. 

În ambele sarcini, Rihanna a avut un stil vestimentar îndrăzneț și incitant, care a inspirat și alte gravide. Hainele ei au lăsat mai mereu burtica dezgolită.

În primăvara, cântăreața a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când este mămică: “Nu îți mai amintești cum era viața înainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a întâmplat”. Că orice mămică în primele luni după naștere, Rihanna a spus că viață ei în acea perioadă a fost că un “rollercoaster”.

“Să crești un tânăr negru este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități în viață. Mă întreb în ce lume îmi las copilul. “Asta e planeta pe care va crește?” – spune Rihanna, care se gândește la viitorul copiilor ei.

  • Hainele devin neîncăpătoare pentru Rihanna! Cum arată vedeta cu câteva zile înainte de naștere

related posts

Modifică setările cookies