Au apărut primele imagini cu cel de-al doilea băiat al Rihannei. Cântăreața a ales o ținută roz pentru mezinul său


Rihanna a născut cel de-al doilea copil, un băiat, în data de 1 august 2023, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles. Cântăreața și partenerul ei, A$AP Rocky, i-au dat numele Riot Rose Mayers. Recent, au apărut și primele imagini cu mezinul familiei. 


Primele imagini cu micuțul au apărut pe contul oficial al fotografului Miles Diggs (diggzy), cel care a realizat o ședință foto emoționantă cu întreaga familie.  Într-o fotografie, frățiorul mai mare, RZA, în vârstă de 1 an și jumătate, stă lângă Rihanna, îmbrăcat în haine colorate, iar A$AP Rocky îl ține pe micuțul Riot Rose în brațe, care poartă o salopetă și o căciuliță de culoare roz. 

Rihanna a comentat în dreptul imaginii, scriid - „Băieții lui Mayers”, numele de familie al partenerului ei. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miles Diggs (@diggzy)

Unii admiratori s-au arătat nedumeriți în privința ținutei mezinului: „Nu înțeleg, este băiat sau fată?”, au întrebat pe rețelele sociale. Alții s-au gândit că artista a vrut să evidențieze faptul că pe cel de-al doilea băiat îl cheamă și Rose. 

Recunoscută pentru stilul său vestimentar nonconformist, Rihanna este extrem de atentă și la ținuta copiilor săi. „Îmi place să-l îmbrac în lucruri care nu arată ca haine pentru bebeluși”, declara cântăreața originară din Barbados pentru ediția britanică a revistei „Vogue”. „L-am îmbrăcat în chestii florale. L-am îmbrăcat în roz aprins. Cred că fluiditatea în modă este cea mai bună. Întotdeauna fac cumpărături la departamentul de bărbați, să știi”, a mai povestit Rihanna în acel interviu, care avea legătură cu băiatul mai mare. 

Sursă foto: Instagram/ diggzy, badgalririi_fenty, Getty Images

Vezi și: Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?

  • Au apărut primele imagini cu cel de-al doilea băiat al Rihannei. Cântăreața a ales o ținută roz pentru mezinul său

related posts

Modifică setările cookies