Rihanna și A$AP Rocky au mers la Paris Fashion Week, iar artista a optat pentru o ținută Dior, fiind primul ambasador de culoare al brand-ului. Aceasta și-a făcut prima apariție în primul rând, după ce a născut a doua oară.

Rihanna a născut cel de-al doilea copil, în urmă cu cinci luni, iar, recent, a apărut, pentru prima oară după acest eveniment, în primul rând la o prezentare de modă Dior, în cadrul Paris Fashion Week.

Artista din Barbados a ajuns în Paris, alături de A$AP Rocky, duminică, 21 ianuarie, aterizând pe aeroportul Paris-Le Bourget Airport.

Rihanna și-a dezvăluit a doua sarcină la Super Bowl

Pe data de 12 februarie 2023, Rihanna a cântat în timpul pauzei de la Super Bowl, moment în care a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a adus pe lume tot un băiețel, la un an și trei luni de când a născut prima oară.

Reprezentația din timpul pauzei de la Super Bowl a fost primul său concert susținut în ultimii ani, după ce a renunțat la muzică, pentru a se dedica afacerilor sale.

Conform presei de peste ocean, Rihanna ar urma să lanseze două albume și, de asemenea, pregătește un tur mondial, între 2024 și 2025. Fanii artistei și-au exprimat, de mai multe ori, dorința ca aceasta să revină în industria muzicală, ultimul album pe care l-a lansat fiind în anul 2016.

 

Sursa foto: Getty Images