Rihanna, de nerecunoscut în cele mai imagini. Vedeta pare alt om


Rihanna este un adevărat cameleon. Cântăreața nu se teme de schimbări și mereu își surprinde fanii cu look-urile ei îndrăznețe, fie că e vorba de haine, coafuri sau machiaje.

Tag-uri: #Rihanna

De-a lungul carierei sale, Rihanna și-a făcut sute de schimbări de look: am admirat-o brunetă, tunsă băiețește, cu părul lung și blond, roșcată și cârlionțată… Practic, vedeta a încercat tot ce se poate.

Acum, artista a afișat un nou look, cu care paparazzii de abia dacă au recunoscut-o pe aeroport. Rihanna și-a făcut apariția cu părul scurt și blond, îmbrăcată în haine lejere.

Vedeta poartă o pereche de blugi largi, un tricou negru larg și o jachetă. Și-a completat look-ul cu o pereche de balerini, o poșetă neagră și ochelari de soare.

pereche de balerini, o poșetă neagră și ochelari de soare.

De curând, cântăreața a făcut senzație la nunta fiului celui mai bogat om din India.

Rihanna a fost plătită regește pentru prestația ei de 90 de minute, de la nunta lui Anant Ambani, fiul celui mai înstărit indian. Îmbrăcată în haine tradiționale indiene, cântăreața a primit în jur de 7 milioane de dolari pentru spectacol, însă fanii care au văzut imaginile postate pe TikTok sunt de părere că “de abia și-a dat interesul”.

Sursa foto: Profimedia

  • Rihanna, de nerecunoscut în cele mai imagini. Vedeta pare alt om

related posts

Modifică setările cookies