Rihanna, ședință foto fără inhibiții. Artista a apărut fără haine pe rețelele sociale: "Ultima poză este totul"


Rihanna a fost nostalgică zilele trecute și a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii făcute la prima sarcină, când îl avea în burtă pe micuțul RZA. Deși este însărcinată din nou, artista își aduce aminte cu drag de perioada când l-a avut în burtă pe primul ei copii și a sărbătorit acest lucru în stilul caracteristic.

Tag-uri: #Rihanna

Pentru ședința foto făcută la umbra unui palmier, Rihanna a renunțat complet la haine și și-a îmbrățișat feminitatea, precum și formele de gravidă. Singurele accesorii purtate au fost un colier auriu, lung până la nivelul pântecului și bijuterii masive la degete și încheieturi. Pentru a păstra un element de mister, cântăreața și-a acoperit sânii cu palmele:

"În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea că un g, și magia pe care acest corp a făcut-o! Bebelușul RZA era acolo, neavand nici cea mai mică idee despre cât de nebună este mama lui și nici despre cât de obsedată era să mă facă", a fost descrierea folosită de Rihanna pentru seria de fotografii de materintate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Conform acesteia, ședința foto a avut loc în 2022 și va urma încă una, pentru cea de-a doua sarcină. Cum era de așteptat, fotografiile au avut reacții pozitive din partea fanilor, strângând peste 8 milioane de aprecieri și numeroase comentarii:

"Dându-ne totul! Frumusețe, grație, bunătate", "Ultima poză este totul", "Superbă", "Zeiță", "Fotografiile astea sunt superbe".

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Rihanna, ședință foto fără inhibiții. Artista a apărut fără haine pe rețelele sociale: Ultima poză este totul

related posts

Modifică setările cookies