Cristiano Ronaldo are cu ce să se mândrească, iar Georgiana Rodriguez a dovedit, din nou, acest lucru. Modelul a postat o fotografie, iar toată atenția a fost atrasă de fizicul său impecabil și de cel al partenerului.

Georgiana Rodriguez face ravagii în costum de baie

Soția fotbalistului a postat o fotografie, în care apare în brațele lui Ronaldo. Cei doi se bucură de soare și de timpul liber. Georgiana Rodriguez este foarte atentă la aspectul ei și face mult sport, iar rezultatele sunt vizibile.

Aceasta a atras toată atenția, atunci când a apărut, în mediul online, într-un costum de baie care i-a pus în evidență formele. Nici Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos și și-a impresionat fanele cu abdomenul lucrat.

Georgina Rodriguez este conștientă de atuurile sale fizice și știe să folosească acest lucru în avantajul ei. Prin urmare, nu de puține ori, pe contul său de Instagram, postează fotografii îndrăznețe, care atrag, imediat, complimente.

Din ce face bani Georgina Rodriguez

Felul în care arată este un mare avantaj pentru ea și din punct de vedere profesional, deoarece foarte multe brand-uri celebre își doresc să colaboreze cu aceasta. Georgina câștigă bani din contracte de imagine importante, care îi rotunjesc veniturile considerabil.

Conform presei din străinătate, averea acesteia ajunsese, în luna octombrie a anului trecut, la 13 milioane de dolari. În perioada în care l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez era vânzătoare, într-un magazin de lux.

Acolo, l-a întâlnit pe sportiv, care s-a îndrăgostit de ea încă de când a văzut-o prima oară. O perioadă, după ce au început să iasă la întâlniri, aceasta a continuat să lucreze în magazinul de lux, urmând să devină din ce în ce mai cunoscută și să aibă alte surse de venit.

 

Sursa foto: Instagram