Motivul pentru care Georgina Rodriguez a ajuns de nerecunoscut! Cum se explică ultima sa apariție: „În multe cazuri...”


Georgina Rodriguez și-a șocat urmăritorii din mediul online cu ultima sa apariție! Partenera lui Cristiano Ronaldo este, pur și simplu, de nerecunoscut!


Una dintre cele mai urmărite și apreciate femei din showbiz-ul internațional a trecut printr-o transformare care i-a lăsat pur și simplu mască pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Georgina Rodriguez, în vârstă de 29 de ani, a apărut total diferită pe coperta revistei Vogue și mulți au fost surprinși să vadă că modelul argentinian a pierdut mult în greutate. Din cauza acestui lucru, partenera lui Cristiano Ronaldo a primit multe critici:

„Doamne, în prima poză nu ești tu. Ți-au făcut super retușuri. Ai un corp cu multe forme și e păcat că ai făcut asta, când nu aveai nevoie", "Prea mult Photoshop", "Ce s-a întâmplat cu ea? I-au schimbat corpul”, potrivit digisport.ro.

La puțin timp după aceste controverse, Jose Santana, editorul Vogue Portugalia, a venit cu o serie de explicații în ceea ce privește silueta Georginei. Se pare că modelul ar fi ținut, înainte de ședința foto respectivă, o dietă foarte strictă.

”Știu că pare mai slabă. În multe cazuri, modelele știu când va fi pictorialul și se pregătesc pentru el”, a spus Jose Santana.

Foto: Instagram/Georgina Rodriguez

  • Motivul pentru care Georgina Rodriguez a ajuns de nerecunoscut! Cum se explică ultima sa apariție: „În multe cazuri...”

related posts

Modifică setările cookies