Georgina Rodriguez, în conflict cu familia lui Cristiano Ronaldo! Ce a spus fratele celebrului fotbalist


În ciuda declarațiilor recente făcute de fotbalist, relația acestuia cu Georgina Rodriguez pare că se destramă și mai mult pe zi ce trece!


Un nou episod tensionat i-a pus pe gânduri pe fanii cuplului Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez!

La sfârșitul lunii august, mai exact pe data de 27, sora lui Cristiano Ronaldo își va boteza fetița, pe Katia Aveiro, eveniment la care cei doi au fost invitați. Nu mai este un secret pentru nimeni că fotbalistul și partenera sa se află în conflict cu apropiații lui Ronaldo, așa că puteau să profite de ocazia petrecerii bebelușului pentru a „îngropa securea războiului”.

Lucrurile nu au mers, însă, conform planului. În perioada botezului, Criastiano Ronaldo va trebuie să participe la discuții cu cei de la Al Nassr, preferând astfel să nu părăsească Arabia Saudita. În schimb, Georgina nu ar avea niciun plan, dar a refuzat să își facă prezența din cauza faptului că se află într-o lungă călătorie alături de copiii săi. 

Simpla sa prezență ar fi crescut șansele ca relațiile să se îmbunătățească între familii, dar modelul a refuzat total. 

Ulterior, fratele lui Cristiano Ronaldo, Hugo Aveiro, a confirmat public faptul că nici jucătorul și nici partenera sa nu vor fi prezenți la botez. Vestea nu le-a fi picat foarte bine celor din familia fotbalistului, notează prosport.ro.

Foto: Profimedia, Getty

  • Georgina Rodriguez, în conflict cu familia lui Cristiano Ronaldo! Ce a spus fratele celebrului fotbalist

related posts

Modifică setările cookies