Georgina Rodriguez, din nou însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol pe iubita lui Cristiano Ronaldo


Partenera starului portughez alimentează zvonurile potrivit cărora ar fi din nou însărcinată! Iată fotografiile care i-au pus pe gânduri pe fani!


Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, se numără printre cele mai urmărite vedete din întreaga lume, iar fotografiile pe care le publică în mediul online sunt de fiecare dată analizate până la cel mai mic detaliu de către fanii săi. 

În urmă cu doar câteva zile, partenera starului portughez a publicat o serie de imagini pe contul său personal de Instagram, iar admiratorii săi au început să vorbească despre o posibilă sarcină. Motivul? Vedeta era îmbrăcată sport, iar în fiecare imagine apare în timp ce își ascunde abdomenul ba cu mâinile în față, ba într-o poziție în care să nu i se vadă burtica.

„Este însărcinată?”, Da! Femeia asta e însărcinată!”, „Și eu am crezut la fel”, „Familia se va mări”, au fost doar câteva comentarii lăsate de admiratorii Georginei Rodriguez la postarea acesteia.

Câți copii are Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din anul 2016 și au împreună două fetițe: Alana Martina, de cinci ani, și Bella Esmeralda, în vârstă de un an și jumătate. 

Modelul argentinian, în vârstă de 29 de ani, are grijă și de ceilalți trei copii ai fotbalistului: Cristiano Jr și gemenii Eva Maria și Mateo.

Foto: instagram

  • Georgina Rodriguez, din nou însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol pe iubita lui Cristiano Ronaldo

related posts

Modifică setările cookies