Gigi Becali a fost amendat de Poliție în a doua zi de Paște pentru viteză! Încotro se îndrepta?


Când a fost oprit de polițiști, Gigi Becali se îndrepta către județul Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei.


Conducea cu 106 km/h în localitate, pe DN7, în localitatea Drăganu din județul Argeș.
 
A primit o amendă de 1.305 lei și i-a fost suspendat persmisul pentru 90 de zile.
 
În comunicatul Poliției se arată:
 
”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare."
 

Părintele ieromonah Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, la a cărui înmormântare mergea Becali, s-a stins din viaţă chiar în timp ce celebra slujba de Înviere, la 92 de ani.

Mănăstirea Frăsinei, din comuna Muereasca, județul Vâlcea, este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE - rețeta de paprikaș cu pui și balmoș

FOTO: AGERPRES

  • Gigi Becali a fost amendat de Poliție în a doua zi de Paște pentru viteză! Încotro se îndrepta?

related posts

Modifică setările cookies