Gigi Becali, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan


În urmă cu mai multe luni, Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au certat, discuțiile lor în contradictoriu având loc mai mult în spațiul public, decât în spatele ușilor închise.


La acea vreme, Gigi Becali făcea mai multe declarații despre viața privată a Anamariei Prodan, afirmând că mariajul ei este la final, deoarece Laurențiu Reghecampf trăiește deja alături de altă femeie. De atunci și până zilele trecute, sexy-impresara a negat că ar avea probleme în căsnicie, însă duminică s-a aflat că antrenorul de la CSU Craiova va avea încă un copil, de această dacă cu persoana care i-ar fi fost amantă.

Jurnaliștii de la ProSport au stat de vorbă în urmă cu doar câteva ore cu Gigi Becali, pentru a afla acum părerea lui despre divoțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă patronul de la FCSB nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. 

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează. E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

foto: Agerpres; Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: Squid Games pe TikTok

  • Gigi Becali, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

related posts

Modifică setările cookies