Heidi Klum, cel mai sexy suporter al Germaniei la Euro 2020. Cum s-a pozat topmodelul înainte de meci


Heidi Klum nu le-a purtat noroc băieților din naționala Germaniei, care au pierdut cu 0-1 în fața Franței, dar i-a bucurat pe internauți cu apariția sa incendiară. 


Înainte de meciul Franța – Germania de la Euro 2020, topmodelul s-a pozat într-o ținută extrem de sexy. Blonda și-a pus un tricou tăiat al naționalei Germaniei, care abia îi acoperea sânii, iar în partea de jos a purtat un slip negru.

Fotografia postată de Heidi Klum a adunat peste 220.000 de mii de like-uri în mai puțin de 24 de ore. “Mult noroc”, a scris topmodelul pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi a urmărit meciul alături de soțul ei, Tom Kaulitz, un prieten și unul dintre băieții ei. Topmodelul are patru copii: Helen, Lou Samuel, Johan și Henry. Trei dintre ei sunt din căsnicia modelulul german cu artistul Seal, iar Helen s-a născut în urma relației cu Flavio Briatore. Seal a adoptat-o oficial și a crescut-o ca pe propria fiică. Heidi Klum și Seal au fost căsătoriţi în perioada 2005 – 2014. Din 2019, Heidi este căsătorită cu artistul Tom Kaulitz. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

 

  • Heidi Klum, cel mai sexy suporter al Germaniei la Euro 2020. Cum s-a pozat topmodelul înainte de meci

related posts

Modifică setările cookies