Imagini rare cu copiii lui Beyonce. Ce surpriză i-a pregătit mama artiste, chiar de ziua ei


Beyonce a avut parte de o surpriză uimitoare de ziua ei de naștere.


Beyonce, una dintre cele mai impozante figuri din industria mondială a muzicii, a împlinit frumoasă vârstă de 42 de ani, pe 4 septembrie. Artista, aflată în plin turneu mondial, a avut parte de o surpriză incredibilă din partea mamei sale.

Tina Knowles i-a pregătit fiicei sale o postare specială, o fotografie rară cu Beyonce și cei trei copii ai săi, Blue Ivy, Rumi și Sir.

De precizat că mama artistei este prezentă alături de ea în turneul mondial, astfel a marcat ziua de naștere a artistei cu postarea minunată  pe Instagram. Poza postată de Tina este copleșitoare, căci Beyonce este alături de cei trei copii ai săi, Blue Ivy (11 ani) și gemenii în vârstă de 6 ani, Rumi și Sir. 

Mesajul scris de mama artistei, în postare, este de-a dreptul emoționant.

„Urlând La mulți ani fiicei mele, prietenei mele cele mai bune, confidentei mele, îi mulțumesc lui Dumnezeu, că m-a ales să fiu vasul în care ai călătorit pentru a ajunge în această lume. Ești un dar atât de rar și prețios pentru lume nu doar ca un artist genial. Ești un dar datorită inimii tale frumoase și generoase, iubirii pe care o dăruiești. Harul pe care îl dai, înțelepciunea pe care o dai dovadă. Aș putea merge mai departe, dar fiecare cuvânt este adevărat meriți să ai cea mai fericită zi dintotdeauna pentru că îți dăruiești inima și sufletul lumii la mulți ani, primul meu născut”, a scris Tina Knowles pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram
  • Imagini rare cu copiii lui Beyonce. Ce surpriză i-a pregătit mama artiste, chiar de ziua ei

related posts

Modifică setările cookies