Ținutele spectaculoase purtate de Beyonce la Renaissance World Tour, primul turneu după o pauză de șapte ani


După o pauza de șapte ani, Beyonce s-a întors cu un megaturneu de patru luni, care i-a pus pe jar pe fani. În primul spectacol susținut la Stockholm, Queen B le-a arătat fanilor că așteptarea a meritat cu vârf și îndesat, prin intermediul ținutelor spectaculoase, a decorului, coregrafiei și nu, în ultimul rând, a pieselor interpretate. Iată ce a purtat artista pe scena!


Primul spectacol din cadrul turneului mondial intitulat "Renaissance" i-a lăsat fără cuvinte pe fanii care au așteptat șapte ani pentru a-și vedea artista preferata din nou pe scenă. Era de așteptat ca show-ul realizat de cântăreață să fie incendiar, însă rezultatul a fost peste măsură așteptărilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

De la decor, ținute, voce și coregrafie, Beyonce s-a asigurat că turneul pregătit de ea se va afla pe buzele tuturor. Susținut pe scena Friends Arena, marele stadion din Stockholm, show-ul artistei le-a adus fanilor ținute și decor futurist, coregrafii inedite și o selecție de piese lansate de-a lungul carierei sale.

Printre look-urile purtate pe scenă se numără un costum ce și-a schimbat culoarea cu ajutorul luminilor UV, o ținută albină, inspirata de porecla pe care i-au pus-o fanii, Queen B (regina albină), o salopetă realizata de designer-ul Alexander McQueen, precum și alte piese create de creatori de modă precum Loewe, Courreges sau David Koma.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Ținutele spectaculoase purtate de Beyonce la Renaissance World Tour, primul turneu după o pauză de șapte ani

related posts

Modifică setările cookies