Imagini rare cu partenera lui Virgil Ianțu. Cât de bine arată în costum de baie


Virgil Ianțu și partenera lui de viață Roxana Alexandru formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de aproape 18 ani și educă împreună o fată pe nume Jasmina, în vârstă de 15 ani. 


Recent, Virgil Ianțu și familia lui s-au bucurat de o vacanță petrecută în Maldive. Cu această ocazie, prezentatorul a împărtășit cu admiratorii săi de pe Instagram câteva imagini din concediu. 

În ultima vreme, fiica lui Virgil Ianțu a atras atenția presei, după ce a pozat pentru un brand de haine. De o frumusețe răpitoare, Jasmina pășește cu pași repezi către o carieră în modelling. Puțini însă o cunosc pe Roxana Alexandru, mama Jasminei, care este o prezență la fel de atrăgătoare. Pozele din vacanță, postate pe contul ei de Instagram, au atras imediat atenția urmăritorilor. Ea a primit zeci de comentarii de apreciere, după ce și-a etalat corpul tonifiat într-un costum de baie alb, din două piese. (vezi mai multe poze în galeria foto)

Prietenii, dar și urmăritorii de pe rețeaua de socializare i-au lăudat silueta impecabilă. ”Ce abdomen ai!”,”Ești un vis de fată oricum, dar ce văd eu în poza asta e disciplină la greu!”, ”Îmi place mult costumul și evident cum îți stă în el”, i-au scris unii admiratori.

Sursă foto: Instagram virgiliantuofficial, rox_alexandru

Vezi și:  

Cum faci o rețetă inspirată de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate
 
  • Imagini rare cu partenera lui Virgil Ianțu. Cât de bine arată în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies