Imaginile cu care Andra și-a impresionat fanii. Cât de bine arată cântăreața fără machiaj


Aflată în izolare alături de familia ei, Andra continuă să păstreze legătura cu fanii prin intermediul postărilor de pe rețelele de socializare și prin aparițiile video de la TV. 


De curând, cântăreața a publicat pe contul de Instagram câteva imagini în care apare fără machiaj și cu părul desfăcut. Pozele au strâns o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive, dovadă că admiratorii admiră imaginea naturală a artistei. 

”Singurul lucru bun al acestei perioade este să reînvățăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Din criza asta vom ieși cu toții mai înțelepți. Aveți grijă de voi!”, a scris vedeta la postarea care a adunat peste 41.000 de aprecieri. â

Andra și Cătălin Măruță au ales să respecte regulile de izolare, iar singurul care mai iese în afara casei este Cătălin, care continua să filmeze live, în condiții speciale.

“David face teme online, Eva se joacă, de fapt, ne jucăm toți, Andra cântă foarte mult, noi dansăm apoi cântă toți, avem o boxă din asta cu microfoane și o folosim la maximum.”, a declarat prezentatorul exclusiv pentru perfecte.ro.

Vezi și: Surpriză în direct pentru Cătălin Măruță. Andra, David și Eva au intrat în direct. Ce i-au transmis

related posts

Modifică setările cookies