Roxana Vancea are un mesaj important pentru Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă din "Ferma": "Eşti mai mult decât sex-appeal!"


Roxana Vancea şi Ioana Filimon sunt prietene de ani de zile. Una mai sexy ca alta, cele două s-au antrenat împreună, au avut parte de provocări împreună, în special la filmări "La Măruţă" şi se cunosc bine.


Mai mult, Roxana spune că ea e cea care a convins-o pe Ioana să renunţe la părul blond: "Mai în glumă, mai în serios, eu îi spuneam că blondul ăla era cam piţiponcesc şi că ei i-ar sta mai bine mai aproape de culoarea ei naturală, ea are părul şaten închis. Mă bucur că a luat decizia de a îşi închide culoarea, e foarte frumoasă şi îi stă foarte bine aşa." 

În ceea ce priveşte mesajul ei pentru Ioana, Roxana mărturiseşte că îşi susţine prietena din tot sufletul: "Ioanaaaa...Baftă multă acolo! Ştiu că nu te dai bătută niciodată şi că atunci când nu mai poţi abia atunci începi să poţi, aşa că am toată încrederea în tine!!Îţi ţinem pumnii toată familia şi te aşteptăm cât mai târziu acasă! Ultima, dacă se poate! Love!"

Referitor la titulatura pe care Ioana şi-a câştigat-o, Roxana are ceva de precizat: "Din punctul meu de vedere, toate fetele din Fermă sunt foarte frumoase şi sexy. Iar tu, Ioana, pentru că te cunosc bine, eşti chiar mai mult decât sex-appeal. Ai şi forţă şi îndemânare şi minte şi tot ce îţi trebuie ca sa ajungi câştigătoare."

Râzând, Roxana îşi aminteşte că în perioada când se antrenau împreună, Ioana făcea faţă foarte bine, deşi "la început era mai leneşă, dar pe pacurs s-a dat pe brazdă."

Aveţi devăluiri din culisele de la "Ferma" în materialul de mai jos: 

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

  • Roxana Vancea are un mesaj important pentru Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă din Ferma : Eşti mai mult decât sex-appeal!

related posts

Modifică setările cookies