EXCLUSIV Iulia Albu: "Azi a fost despre Răzvan Ciobanu şi nu despre cât regretă unii greşelile pe care le-au făcut în ceea ce îl priveşte"


Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi la orele prânzului, la cimitirul Progresul din Capitală. 


Îndurerată de pierderea celui care îi era prieten, Iulia Albu a simţit să ţină un discurs la înmormântarea lui, la finalul căruia a cerut ca designerul să fie aplaudat, aşa cum merită. La finalul înmormântării, Iulia a dat o declaraţie în exclusivitate pentru protv.ro şi perfecte.ro în care a vorbit despre ce a simţit legat de înmormântarea creatorului de modă:

"Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. Azi l-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu."

Citește și: Răzvan Ciobanu, aplaudat după slujba de în înmormântare. „Să ne facă haine în împărăția lui Dumnezeu”

Iulia şi-a încheiat declaraţia cu o concluzie legată de această zi tristă: 

"Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde.”

Imediat după anunţul morţii designerului, Iulia a postat pe Instagram un mesaj despre Răzvan şi o fotografie pe care a făcut-o alături de acesta: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odihnește-te în pace @razvan.ciobanu ???? Nu o să înșir cuvinte goale. Răzvan a fost și va rămâne un mare designer al României, dincolo de controversele care i-au marcat existența. A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său. Deși nu am făcut-o niciodată, astăzi am acordat un interviu colegilor mei de la @stirileprotvro pe care îl puteți urmări în aceasta seară pe @protv_romania. Pentru că Răzvan merită să ne amintim de el așa cum a fost de fapt, și pentru că într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Razvan a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate și muncă. Îmi vei lipsi enorm! ????

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

Pe Pro TV Plus puteţi urmări un interviu special cu Răzvan Ciobanu:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies