Iulia Albu, la Săptămâna Modei de la Milano: "Facem un Fashion Police Show în Italia? De ce nu?"


La Săptămâna Modei de la Milano, fotografii au stat cu ochii pe ea, simplii trecători s-au oprit să îi vadă ținutele, iar camerele de luat vederi au avut-o în vizor.


Iulia Albu se potrivește perfect cu un eveiment extravagant, elegant și luxos precum Săptămâna Modei de la Miano. Mai în glumă, mai în serios, criticul de modă are gânduri și în ceea ce privește o eventuală carieră în Italia. Unul dintre video-urile sale de pe Instagram, care o înfățișează dând un interviu, e însoțit de o întrebare retorică:
 
“Facem un Fashin police show în Italia? De ce nu?” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facem un fashion police show în Italia? ???????? De ce nu? ????‍♀️

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

 
La Săptămâna Modei de la Milano, brand-uri de succes au putut fi remarcate pe străzile din Italia unde editori, influenceri şi celebrităţi au afişat ţinute care se doreau a fi inspirație pentru sezonul pimăvară-vară 2020. Cuvintele de ordine au fost “Dress to impress” (Îmbracă-te ca să impresionezi), iat Iulia s-a încadrat perfect în acest peisaj. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milano ❤️

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

 

După încheierea evenimentului, Iulia Albu revine în România, unde miercuri vă aduce un nou articol în rubrica IMperfect. Cu un stil relaxat și curajos, Iulia Albu resetează standardele de frumusețe și îți arată că  #IMperfect e pur și simplu PERFECT.

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un video cu Iulia Albu la Săptămâna Modei de la Milano:

FOTO: INSTAGRAM/ARHIVĂ PERSONALĂ

  • Iulia Albu, la Săptămâna Modei de la Milano: Facem un Fashion Police Show în Italia? De ce nu?

related posts

Modifică setările cookies