Kate Middleton, apariții spectaculoase în primul turneu oficial al anului. A fost supranumită “frumoasa din Belize”


Ducii de Cambridge se află în primul turneu oficial al anului. Kate și William au ajuns în Belize și pare că se distrează de minune. 


Până acum au fost fotografiați dansând alături de localnici, vizitând o plantație de cacao sau preparând ciocolată. Ca de fiecare dată, Kate Middleton a furat privirile tuturor și a oferit o nouă lecție de stil. 

Fotografiile din Belize cu Kate Middleton și prințul William fac înconjurul lumii. Ducesa de Cambridge a arătat spectaculos și-n ținută army, dar și într-o rochie strălucitoare, din paiete roz. 

Kate a fost supranumită de presa internațională “frumoasa din Belize”. Mai mult, la una dintre întâlniri, acolo unde soția lui William a purtat un tricou alb mulat și o pereche de pantaloni kaki, internauții au comparat-o pe Kate cu Lara Croft, luptătoarea sexy din Tomb Raider. 

La 40 de ani și după trei sarcini, Ducesa de Cambridge are o siluetă impecabilă. Kate a făcut furori la o recepție, acolo unde a purtat o rochie creată de soția starului rock Nick Cave, potrivit Daily Mail. Rochia din paiete roz costă 2.500 de lire sterline și i-a venit ca turnată lui Kate. 

La fel de superbă a fost și atunci când a apărut îmbrăcată cu o rochie înflorată și espadrile în picioare. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Getty Images

  • Kate Middleton, apariții spectaculoase în primul turneu oficial al anului. A fost supranumită “frumoasa din Belize”

related posts

Modifică setările cookies