Kate Middleton vrea să schimbe monarhia pentru copiii ei. Regula după care Prințesa de Wales vrea să-și crească copiii


Kate Middleton vrea să schimbe monarhia pentru copiii ei, pentru ca aceștia să aibă o copilărie normală, lipsită de obligațiile cu care vine la pachet viața regală. Drept urmare, Prințesa de Wales vrea să schimbe regulile regale și, totodată, a început să le arate oamenilor ce fel de regină va fi.


Kate Middleton vrea să fie mai aproape de oameni

Nu este de mirare că soția prințului William, Kate, are capacitatea de a depăși orice criză pe care ar putea să o întâmpine, deoarece a fost pregătită ca viitoare regină. Ei bine, Prințesa de Wales, care este considerată o adevărată piatră prețioasă a coroanei regale, ar putea ”rescrie regulile regale” pentru a fi mai aproape de poporul britanic.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, este din ce în ce mai încrezătoare în rolul pe care îl care în sânul Familiei Regale, pe măsură ce se pregătește pentru viitorul ei ca regină, potrivit unui expert, scrie presa străină.

„Este minunat de încrezătoare în propria piele, ceea ce se vede prin postura ei relaxată, zâmbetele ei autentice, fața ei este mereu implicată și nu se teme să arate că, uneori, nu se ia prea în serios.

De când a devenit Prințesă de Wales, am văzut-o pe Kate dezvoltându-se într-o mare încredere, iar această dorință de a se conecta cu supușii ei este un semn sigur că va ajunge o regină foarte iubită.”, potrivit tvmania.ro.

Kate Middleton își dorește o copilărie normală pentru copiii săi

Prințul și prințesa de Wales vor să se asigure că prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au o copilărie cât mai normală și mai sănătoasă. Kate își dorește să-și crească copiii după regulile ei, fără a se ghida după regulile stricte impuse de Casa Regală. Soția prințului William îi crește pe George, Charlotte și Louis cu blândețe și îngăduință, ceea ce este considerată o abordare „modernă” în cadrul familiei regale, potrivit experților. Mai mult, aceasta își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă aceleași libertăți ca prietenii lor de la școală, potrivit autorului Tom Quinn, citat de sursa de mai sus.
„Kate știe cum să accepte modul în care funcționează sistemul, dar în același timp îl modifică subversiv. Ea a insistat ca William să fie implicat în programul de culcare al copiilor, să le citească și să le facă baie. De asemenea, se ocupă amândoi de sarcinile legate de scoală”, a spus autorul.
 
Sursa foto: Shutterstock
  • Kate Middleton vrea să schimbe monarhia pentru copiii ei. Regula după care Prințesa de Wales vrea să-și crească copiii

related posts

Modifică setările cookies