Conform ultimului document depus în instanță, nepoții acesteia i-au cumpărat și modernizat un conac, investiția ridicându-se la 15 milioane de dolari. Mai 

De asemenea, i-au angajat un grădinar, un paznic, dar și un bucătar. Membrii din familia regretatului artist au declarat că mama lui Michael Jackson a primit bani încă din anul 2009, de când acesta s-a stins din viață, suma totală ajungând la peste 55 de milioane de dolari.

Mai mult decât atât, cea mai mare parte din averea pe care a primit-o ar proveni dintr-o alocație lunară, în valoare de 160.000 de dolari.

Recent, familia lui Michael Jackson a depus mai multe documente legale, prin care îi cere lui Katherine să plătească onorariile avocaților, dată fiind alocația de care beneficiază lunar.

Blanket Jackson a dat-o în judecată pe Katherine, bunica lui, din cauza unei neînțelegeri încheiate de urmașii artistului. Aceștia au negociat în ceea ce privește vânzarea unei părți din drepturile muzicale ale artistului, însă Katherine nu a fost de acord, vrând ca fiii lui MJ să plătească onorariile avocaților.

În urmă cu doar câteva zile, Blanket Jackson a depus, în instanță, anumite documente prin care încearcă să o împiedice pe Katherine din a folosi fondurile moștenitorilor, pentru a plăti sumele apărute în urma procesului.

 

Sursa foto: Getty Images