La aproape 50 de ani, cumnatul din SUA al Anamariei Prodan  e surprinzător! Vezi cum arată fostul superluptător


Toată lumea știe cum arată Anamaria Prodan și soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf, dar puțini îi cunosc pe cei mai apropiați oameni ai acestora. Două dintre persoanele lor dragi sunt Anca Savelio și soțul acesteia, Anthony Savelio. 


Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, trăieste în America și este măritată cu Anthony, un fost luptator de ju-jitsu! Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, are o carieră în spate ca sportiv, cu titluri precum cel de campion al Americii la ju-jitsu Brazilian, categoria peste 88,5 kilograme.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#family ❤️#anthonysavelio #happybirthday @asavelio

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

La rândul ei, Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan, este agent imobiliar în State, cu tranzacții de 20 de milioane de dolari. Câștigă din comisioane și presa a scris că a făcut o avere cu tranzacții în California și Nevada. 

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS, VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII SPECIALE CU ANAMARIA PRODAN
 
Anca și Anthony Savelio își petrec mare parte din timp în Las Vegas, Nevada, dar o revăd pe Anamaria Prodan atât în State, cât și în România. Mai ales că aceasta și-a declarat intenția de a sta mai mult timp alături de familie. Cu foarte puțin timp înainte de începerea emisiunii "Gospodar fără pereche", Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea când a anunțat că se retrage tocmai pentru a se ocupa de cariera de impresar și a se dedica mai mult celor dragi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#us #sisters #lovemysister❤️ @homesbyanca @ancasavelio

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momentele speciale din emisiunile preferate: 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

  • La aproape 50 de ani, cumnatul din SUA al Anamariei Prodan  e surprinzător! Vezi cum arată fostul superluptător

related posts

Modifică setările cookies