Lavinia Pîrva Bănică, la fel de picantă ca în perioada în care cânta în trupa Spicy! Parcă nici nu a născut acum 5 luni


A fost "Miss Timișoara" și "Miss Litoral", a semnat contracte cu diferite case de modă din România și a fost idealu feminin pentru mulți bărbați îndrăgostiți de frumusețea ei..picantă.


Mulți se așteptau ca aceste caracteristici să piară și să lase locul unei variante mai "cuminți" a Laviniei. Mai ales că în timpul sarcinii, soția lui Bănică s-a îngrășat semnificativ. A slăbit însă foarte rapid - cu ajutorul sportului și alimentației și e cel puțin la fel de sexy.  În unele poze, artista nu pare să aibă mai mult de 20 de ani. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

 
 
Sunt însă și aspecte care s-au schimbat de când e mamă: Lavinia se prezintă ca o femeie cu mult mai multă atitudine și încredere în sine. În unele fotografii e chiar greu de recunoscut!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodnight

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

 
Mai mult, Lavinia a lansat de curând un nou single, pentru că și-a dorit să se întoarcă repede pe scenă, chiar dacă a născut. 
 
Lavinia și Ștefan Bănică  au devenit părinții lui Alexandru pe 16 mai, iar vestea cea bună a dat-o fanilor chiar cântărețul, care a scris pe pagina sa de Facebook: 
 
”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”.
 
La rândul ei, după ce a născut, Lavinia a declarat că îl consideră pe Alexandru o minune în viața ei și că trăiește cea mai frumoasă perioadă. A mărturisit că bebelușul îi dă liniștea de care are nevoie și că se bucură de fiecare moment. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimineața pe răcoare,cu copiii la plimbare????????????#mutsyi2 #mutsyworld @taticoolshop

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu special cu Lavinia Pîrva Bănică:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies