Vrei să-ți cânte Lavinia Pîrva la eveniment? Câți bani cere soția lui Ștefan Bănică Jr. pentru un show de 45 de minute


Lavinia Pîrva este o femeie împlinită pe toate planurile. În urmă cu 5 ani a devenit mămică unui băiețel și de mai bine de un deceniu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr. 


Bruneta nu duce lipsă nici de cântări, însă cei vor să se distreze pe muzică grecească sau sârbească trebuie să bage mâna adânc în buzunare.

Potrivit EVZ, Lavinia Pârva ar încasa în jur de 2.000 de euro pentru un show de 45 de minute și 2.500 de euro pentru un concert de peste o oră, alături de trupa ei.

Pe lângă piesele din repertoriul internațional, artista își cântă și propriile piese. În iarna lui 2021, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au lansat prima melodie împreună. Cei doi și-au oficializat relația în 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. Doi ani mai târziu a venit pe lume Alexandru. Lavinia a făcut o pauză de la cariera muzicală după ce l-a născut pe Alexandru, însă de trei ani s-a întors pe scenă. 

Lavinia, în vârstă de 39 de ani, a făcut parte din trupa Spicy. După ce trupa s-a destrămat, bruneta și-a început cariera solo, iar acum are propriul band cu care când la nunți, evenimente sau alte evenimente.

Fotografii: Instagram

  • Vrei să-ți cânte Lavinia Pîrva la eveniment? Câți bani cere soția lui Ștefan Bănică Jr. pentru un show de 45 de minute

related posts

Modifică setările cookies